K2

Hej hej Har lite tråkigt. Sitter på k2 o väntar. Har precis klättrat klart. Det gick sådär. Va väldigt skakig när jag klättrade o när jag hade gjort ett problem o hoppat ner så blev jag nästan lite snurrig. E hungrig o trött nu. Ska snart åka hem. Bloggar mer nån annan gång. Puss puss <3

Tråkigt

Hur kan man ha så tråkigt? Har inget att göra.
Fick sluta vid tjugo i två idag, så otroligt skönt. Min lärare va inte i skolan så vi fick hålitmme.
Måste äta något, börjar bli hungrig. Eller så är det bara för att jag har tråkigt...
Orkar inte blogga, har inget att skriva om
 
Bye bitches <3

Klart

Då va alla småsaker borta. Tog inte så lång tid som jag trodde. Ska käka nått nu och sen duscha. Bloggar mer nån annan dag 
 
Puss =* <33

Beslutsångest

Hej hej
Första skoldagen på sista terminen i nian är avklarad. Jag överlevde i alla fall men det va ju inte det roligaste som finns... Fick reda på att jag har en del läxor planerade för varje vecka fram till vecka åtta. Vecka nio är det redan sportlov, bara sju veckor, det ska nog gå bra. 
Har precis varit på rusta och köpt tapeter till en vägg på mitt rum. Det jobbiga är att jag inte vet vilken vägg =S Jag tycker en och mina föräldrar en annan och nu har jag börjat tveka. Vi får väl se resultatet sen. 
Ska troligtvis börja tömma rummet från småsaket och prydnader redan ikväll, man måste ju börja nån gång... Skulle behöva gå igenom en del saker under sängen för jag tror jag har en del jag kan slänga och en del saker kan jag säkert flytta på till nått annats ställe. Nu ska det bli riktigt städat och bra hoppas jag. Men istället för att sitta här och skriva så borde jag nog börja.
 
Puss puss =* <33

Skola snart

Hej på er
Tänkte skriva ett litet inlägg nu medans jag kommer ihåg 
Har varit otroligt skönt med lov, men inget varar för evigt. På tisdag börjar skolan igen. Längtar inte direkt efter prov, läxor o kompisar som jag har svårt att lita på. Vissa saker förstår man bara inte, men det kanske inte är mening heller...
Jag har hittat en ny serie också, awkward. Har kollat på säsong ett men lyckas inte hitta säsong 2. Lite irriterande men den kanske inte ens finns så man kan se den online ännu. 
På lovet så har det egentligen inte hänt så mkt. Har ridit en privat hopplektion med underbaraste Hallona men annars så är det inget speciellt vad jag kan komma på. Ska väl duscha snart o sen hitta på något, lr bara sitta vid datorn. Det får vi se sen. 
 
Bye bitches =* <33

RSS 2.0