If you wanna know, you wounded me, you wounded me down to the bone


Bästa låten, o dessutom så e ju Ulrik sjukt söt =* <33



Danny e ju oxå galet söt o låten e sjukt bra =* <33



Bra låt o söta killar, kan ju inte bli bättre =* <33



Så skön låt. Haha tänk om han skulle gå vidare till den stora tävlingen =) <3



Riktigt bra låt oxå =) <3



Bra låt, tyvärr så tror jag inte att det kommer att gå så bra för dom om vi skulle skicka dom. Låten e för "tung"...


Aa men det e väl typ dom låtarna som jag tycker e bra som e me i mello. Finns säkert nån jag har glömt men då får det väl va så då. Kan ju faktiskt skriva ett nytt inlägg me den/dom låtarna jag har glömt..

Pöss pöss älskade blogg läsare =* <33


...

Lång tid sen jag bloggade sist, ska försöka bli bättre.
Lov nu, riktigt skönt. Har typ inte gjort nått specielt direkt. Har varit på konfa o gjort ett halsband, annars inget.
Har bara suttit vid datorn o kollat på film idag. Lyssnar på några låtar från mello nu. Finns några låtar jag tycker e riktigt bra. Ska snart lägga upp dom i ett eget inlägg. Kommer att lägga upp dom i ordning efter vilken som e bäst, så den som e bäst kommer att va högst upp...
Blev ett litet kort inlägg, har inte så mkt mer att skriva. Men ska försöka skriva oftare.
Älskar er som fortsätter att läsa även fast jag e dålig på att uppdatera. Ni får gärna komma me kommentarer om hur ni tycker att jag kan göra bloggen bättre.



Pöss pöss =* <33


Dålig uppdatering...

Förlåt för den jävligt dåliga uppdateringen. Har glömt bort bloggen o sen när jag väl kommer på att jag kanske skulle ta o blogga så blir det alltid "jag orkar inte skriva, det har hänt så mkt sen sist...". Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.
Har inte hänt så mkt idag. Har mest suttit vid datorn o gjort ingenting. Kollade på twilight idag. Asså jag har sett den filmen typ 10ggr men har fortfarande inte tröttnat på den. Den e så sjukt bra. Till middag så gjorde mamma en variant av paella. Trodde inte att jag skulle gilla det för jag e inte sådär jätte förtjust i saffran. Kollade på once upon a time efter middagen. Tycker den serien e väldigt bra.
Har precis loggat ut från min spotify. Har lyssnat lite på mina spellistor. Orkade inte lyssna på alla låtar fullt ut men hittade flera låtar som jag inte lyssnar på längre som faktiskt e ganska bra.

Skola imorrn. Har en HLR grej imorrn. Sen ska vi typ spela badminton o ha yoga. Sen slutar vi. Blir en lite kortare dag. Men nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorrn

Pöss pöss min söta bloggläsare =* <33

RSS 2.0