Läger =D

Nu bär det av på konfa läger. Tänkte skriva ett litet kort inlägg nu. Sen hör ni inte av mig förän på söndag. Inget speciellt har hänt direkt sen sist så det e därför det har varit lite dålig uppdatering. Men vi hörs på söndag Pöss pöss =* <33

Sen sist då

Tja tja bitches, haha. Aa skriver om tiden sen sist då

Söndag: Va o klättrade på dagen. Gick ganska bra då oxå. Lyckades få sendrag i nacken, men eftersom att Jimmy e så snäll så fick jag massage tack =) Sen så hände det väl inte så mkt mer. Emilia o Anthon hade bakat havrebollar som va sjukt goda. Duktiga ni e =)

Igår: Hände väl inget specielt direkt. Inte vad jag kan komma på i alla fall.

Idag: Imorse så va jag hos tandläkaren. Visade sig att jag hade hål i en tand o på väg till hål i en annan tand, oops. Ska tbx dit nästa tisdag. Sen efter tandläkaren så åkte jag o Sanna till donken för hon skulle oxå fixa en grej. Så vi käkade där o sen åkte vi tbx till skolan igen. Hade franska, engelska o bild. Blev lite tajt för direkt efter skolan så tog jag bussen till stationen. Skulle o klättra... Bussen va sen så jag missade tåget jag tänkte ta. Sen när jag kom till centralen så hade min tunnelbana redan kommit in o jag orkade inte tränga mig fram för att hinna me den så jag tog nästa istället. Sen när jag väl kom dit så va det bara att börja klättra. Lättare sagt än gjort. Började snacka o då lyckas man aldrig komma igång =P Men när jag väl hade börjat så känndes det bra. Flashade en svart tejpad o kom lite längre på några andra svart tejpade. Va så sjukt hungrig när jag kom hem sen. Hade inte käkat nått sen donken vid 11. Min mobil stängde av oxå. Inge batteri, skojja inte om jag blev sur. Haha jag ba fml. Klarar mig typ inte utan min mobil =)
Nu ska jag plugga lite franska o sen ska jag sova

Go'natt =* <33


...

Har precis kollat på filmen Colombiana. Den var ganska bra. En film som jag kan rekomendera.



Ska snart kolla på gladiatorerna inspelat. Kommer nog inte att blogga mer ikväll så

Go'natt mina älsklingar =* <33


Idag o imorrn

Idag så har jag varit o klättrat. Gick sjukt bra så motivationen e på topp =) Fick tyvärr ont i fingrarna =S
Har käkat nyss. Det blev grillat kött, couscous, halloumi o tzatziki =) Ska kanske kolla på en film ikväll. Ska i alla fall kolla på gladiatorerna.
Imorrn så ska jag kanske o klättra igen. Har inte riktigt bestämt hur det blir, det får vi se imorrn.



Bloggar mer nån annan gång när jag har mer att skriva

Pöss pöss =* <33


Igår o idag

Aa då ska jag väl ta o skriva lite mer om igår o idag.

Igår: Va ganska jobbigt att gå upp på morronen. På dom första lektionerna så kollade vi på en film o sen så fick vi veta vad vi ska göra på en no grej o vilka vi skulle jobba med. Sen på no:n så jobbade vi me det vi hade börjat lite me på projekt tiden. Sen hade vi lunch, efter lunchen hade vi matte. Kom en ganska bra bit då. Sen hade vi so. Då kollade vi på Little Buddha, sen skulle vi skriva en recension av filmen. Det va ganska svårt för det va inte så lätt att hänga me i filmen... Sista lektionen va musik. Då så skulle vi göra ett förhör o sen så skulle vi dansa vals.
Efter skolan så fixade jag mig klar för stallet. När vi kom ut så skulle jag o Emilia snabbt fixa Dante o Rollan som vi skulle rida innan våran lektion. Det va väldigt stressigt innan. När vi red då så hade jag långa tyglar på Dante hela tiden. Han va så lugn o mysig. Världens sötaste <33
Sen på våran riktiga lektion så hade jag Fairline. Vi red barbacka, det va skit kul. Vi va bara 4. Det kändes riktigt bra när jag red henne. Vi lyckades få ett bra sammarbete. I galoppen så satt jag rätt bra kändes det som. Väldigt ofta så brukar jag glida runt på ryggen men det kändes inte så igår =) Min lilla bebis <3
Sen hände det väl egentligen inget mer .

Idag: Imorse så va det lite tungt att gå upp men det hjälpte lite att Emilia va uppe o hemma. Franskan va lite sådär. Förhöret kändes helt okej men annars så va det ganska tråkigt. Franskan brukar oftast inte va sådär jätte kul. Men man får stå ut i typ 1,5 år till... Sen skrev vi på fackuppsatsen igen. Men det har ju redan skrivit om... På no:n så jobbade vi me samma sak som igår fast på datorer. Sen hade vi lunch. Jag av skit hungrig då. Sen hade vi bild, efter det engelska. Sen slutade vi. Vi fick sluta typ 20min tidigare =) Det va najz.
Sen nu på kvällen så har jag kollat på en film. Annars så har det inte varit nått specielt. Jag vet inte vad filmen heter men den va lite annorlunda, inte sådär jätte bra men jag har sett sämre filmer oxå.

Imorrn så ska jag typ klättra. Vilken tid vet jag inte än. Annars vet jag inget om imorrn.
Har inget mer att skriva nu så jag bloggar mer nån annan gång.

Natti älsklingar =* <33


FREDAG! =D

Så najz, änligen fredag igen =D Sitter i biblioteket o skriver fackuppsats. Har kommit en bit på den men en del av det jag skrev förra lektionen e borta -.- Såklart så lyssnar jag på musik oxå. Allt skulle bli eftt tråkigt om det inte fanns musik...
Men det e dags att fortsätta me arbetet. Bloggar mer ikväll om igår o resten av dagen idag

Pöss pöss =* <33

...

Tänkte skriva lite mer om vad som hänt idag nu. Skrev ju kort när jag va i skolan tidigare...

Imorse så va det så sjukt tungt att gå upp. Ville värkligen inte. Sen började vi me matte sen no. Jag ska inte påstå att det va så kul i början idag. Sen hade vi idrott, vi hade trampolin. Jag försökte men vissa saker vågade jag inte ens prova. Vill ju inte skada mig lixom o jag e lite oturs barn kan man ju lugnt säga. Provade lite saker me ringarna, lyckades såklart få ont i båda axlarna. Så lyckat... Men det släppte ganska snabbt. Sen gick jag hem på lunchen o käka. Efter det gick jag tbx till skolan o skrev på fackuppsatsen. 
Direkt efter skolan så åkte jag o mamma tåg till klättringen. Det gick bättre än sist, men fick ont i lederna i pekfingrarna så Jimmy hjälpte mig att tejpa dom. På vägen hem va det lite sådär. 
Så väldigt kortfattat så kan man säga att dagen började dåligt, blev bättre vid typ lunchen men slutade inge bra...
Sitter o försöker plugga nu. Fan, jag orkar inte plugga så ni kan ju gissa att det inte går nå bra. Suck, bara att ta o försöka fokusera på franskan men det går inte. Jag kan inte fokusera. Allt bara snurrar runt i huvet o jag tänker på sjukt mkt annat även fast jag försöker plugga.   

Skola...

Sitter i skolan nu o skriver fackuppstats o dunkar musik. Så jävla najz =D Därför ska man ha me ett par grymma hörlurar till skolan haha =) Ska o klättra ikväll, får väl se hur det går. Har inte klättrat sen i lördags =P I helgen som e nu så e det tävling men det har inte kännts bra när jag har tränat så jag ska inte tävla. Det e NM i mars nån gång nere i Danmark. Kanske ska va me då. Det beror lite på hur det går me träningen. Aja dags att fortsätta me uppsatsen...

Bye bye bitches =* <33

Hejsan hoppsan

Skulle ha bloggat igår men kom på det när jag hade stängt av datorn o jag gillar inte att blogga via mobilen.
Ni vet ju att jag va på konfa i söndags o det va typ inget specielt me det. Mamma o pappa åkte o klättrade när dom hade hämtat mig efter. Annars så har det varit som vanligt. Gjorde typ inget den kvällen.

Igår: Lektionerna va typ helt vanliga. Dock så kom det 2 personer dit så det blev lite cp. Men allt löste sig bra tillslut. Sen efter skolan så va det fett många som kom dit o en av dom skulle tydligen slå ner en kille men det blev tydligen inte så. Sen på kvällen hemma hände typ inget specielt.

Idag: Hemskt att gå upp på morronen. Va så sjukt trött. Hade hemkunskap. Jobbade me Emil o Anders. Vi gjorde pizza bullar. Dom blev ganska goda. Dom fastnade i pappret men annars så blev dom bra. Annars så har väl inget specielt hänt idag heller. Sitter o dunkar musik nu. Så jävla najz =D

Fortsätt att hålla på som ni gör, gör det ni. Men snart så hoppas jag att ni inser vad ni faktiskt gör o hur sur/ledsen/besviken jag blir varje gång ni gör det. Jag förlåter varje gång o hoppas att det ska bli bättre men det blir ju aldrig det. Kan ni inte vänta i typ en halv minut så att jag ska låsa in väskan o ta penna o sudd? Vi skulle till samma ställe o ni gick förbi mig o sa hej. Sen när man kommer dit o e lite irriterad över det så kommer ni o pratar me mig som att inget har hänt. Jag orkar serriöst inte mer nu. Det har varit såhär i snart ett år. Jag hoppas hela tiden att det ska bli bättre. Varje gång när jag kommer hem från skolan så är jag irriterad över det. Sen tänker man "Det blir nog säkert bättre imorrn", men jag får alltid se att det inte e så. Jag vill inte ha det såhär. Jag gillar er, ni e snälla o vi kan ha så kul tsm, men om det fortsätter såhär så kommer jag inte vilja mer. Ni ser säkert inte ens vad ni gör. Ni går ifrån utan att säga nått, o ni säger till varann "kom vi går nånstans" men det känns inte som att ni vill ha mig lr nån annan me. O om ni inte frågar så att det känns som att ni vill ha me mig oxå så stannar jag, för jag tänker inte va som en liten hund o följa efter er. Sen kommer ni tbx till mig som att inget har hänt. Bestäm er nu så att jag vet hur ni vill ha det. Tack!


Gladiatorerna

Kollar på gladiatorerna nu. Det e rätt kul att kolla på det. 
Här e några av de gladiatorerna som jag tycker e bäst.


Toro


Wolf


Pansar


Amazon


Athena



Va o klättra idag. Det gick inte bra o det va tråkigt. Visst det va en massa nya problem men det va svåra problem som det va långt på. Men det kan inte alltid gå bra...
Imorrn e det konfa som gäller. Ska va där vid 11 för en gudstjänst. Sen så e det basgruppsträff som gäller.
Bloggar nog mer imorrn lr nått. Vi får se när det blir nästa gång.

Pöss pöss =* <33


Fredag den 13:de

Aa det e fredag den 13:de idag. Alla tycker typ att det e en otursdag, men jag tycker tvärtom. Jag brukar ha tur på den här dagen. O det e helt otroligt för jag bloggade igår o så bloggar jag idag oxå =O Det har inte hänt på sjukt länge.

Det va jobbigt att gå till skolan. Det va halt o lite kallt om benen. Annars så har det varit typ som vanligt i skolan. Först hade vi franska. Inte det roligaste dårå. Men what ever. Sen hade vi svenska. Då skulle vi skriva fackuppsatser, lr börja skriva i alla fall. Jag kom faktiskt en bit. Sen efter svenskan så hade vi no. Då skulle vi sitta i biblioteket o jobba me några frågor på datorerna. Det va faktiskt ganska kul, roligare än att sitta i klassrummet i alla fall. Åt fett mkt till lunch. Mer än vad jag brukar göra. O så va jag hungrig igen typ 2 timmar senare. Haha så lyckat. Näst sista lektionen va bild. Där gjorde vi klart våra mappar o sen så fick man rita fritt.
Ali ville skriva på min hand, så han fick göra det. Han skrev "Ali är bäst" haha. Fast jag va så snäll att jag strök över bäst o skrev sämst istället. Det va svårt att skriva upp o ner haha =) Några killar i min klass tyckte att det va väldigt kul att ta in snö o kasta så det va ju blött på golven o vi får ju inte ha skor på oss inne... Engelskan va rätt bra, vi städade lite först. Sen gjorde vi inte så mkt, i alla fall inte jag. Va typ klar me allt som man skulle göra. Efter skolan så har jag städat lite. Ska äta om kanske 30 min, kött o pommes. Så sjukt gott.

Imorrn så e det klättring som gäller vid typ ett tiden.
Ni får ett nytt inlägg snart, kanske idag men senast på söndag.

Pöss pöss =* <33

...

Tänkte skriva om det som hänt sen sist. Blir nog ett långt inlägg, förlåt. Hade tänkte blogga igår men hade ingen dator o ville inte blogga från mobilen. Hoppas att ni står ut =*

Tisdag: Va jätte jobbigt att gå upp tidigt men lyckades ta mig till skolan i alla fall. Första lektionen var hemkunskap, hade lite tur. Åt knappt nån frukost så va hungrig. Vi bakade äppelkaka. Det va faktiskt riktigt gott. Typ bara jag som tyckte det haha =) Sen rullade dagen på som vanligt. Hade bild som sista lektion. Va väl helt okej. På kvällen sen hände inget specielt.

Onsdag: I skolan så hade vi matte som första lektion. Våran lärare sa att det va en jätte bra lektion =) Sen hade vi no. Idrotten va sådär. Vi hade innebandy, pingis lr så kunde man få va i gymmet. Jag o nägra kompisar va o gymmet ett tag. Försökte faktiskt träna lite o så. Har träningsvärk nu hehe =) Gick hem på lunchen eftersom att skolmaten typ aldrig e god. På dom två sista lektionerna så jobbade vi först me argumentationer om olika saker o sen så kollade vi på en film. Filmen va på engelska utan text så det va lite svårt att hänga me, men det gick helt okej. Fattade inte mkt av filmen i alla fall dock =P
Sen efter skolan så åkte jag o mamma direkt me tåget till klättringen. Det gick så sjukt dåligt. Allt va tungt o så va det bara en massa gammla tråkiga problem. Provade att ledklättra eftersom att jag tänkte tävla i lead om typ en vecka. Men det gick så dåligt att jag tror att jag hoppar över det. Inget mer specielt den kvällen.

Idag: Jobbigt o tråkigt att gå till skolan i regnet, men om man ska komma i tid så får man trotsa vädret o bara gå till skolan. Kollade på en film dom 3 första lektionerna. Den hette Precious. Va inte den bästa filmen, men den har sin poäng. Sen hade vi lunch, köttbullar. Nått som man faktiskt kunde äta =O Sen hade vi matte. Lyckades komma en bra bit framåt i boken. Sen så kollade vi på filmen från igår. Det e en bit kvar på den. Sista lektionen va musik. Det va kaos i början av lektionen. Vi skulle ha haft hel klass men lite kortare lektioner. Men det funkade inte, så det slutade med att hon delade upp oss i två grupper o sen fick vi gå hem. Så det komme rbli hela lektioner i halv klass. Jag ville ju lixom komma hem tidigare än typ halv fyra... Aja jag kan inte bestämma det.
Sen va det ridning, första gången för terminen. Innan lektionen så red jag Dante o Emilia Rollan i ridhuset. Han va pigg men duktig. Vi travade lite o han va faktiskt lugn. Såå söt <33 Vill rida honom snart igen hihi =) Sen på lektionen så hade vi lite gymnastik. Det va riktigt kul. Vi skulle gör kaptens vändningar o klacka över hästens hals o rumpa. Det som va jobbigast va när vi skulle sitta som jockeys. Kommer ha sjuk träningsvärk imorrn haha. Vi skrittade, travade o galopperade då. Va riktigt kul o lite annorlunda.

Nu ska jag inte skriva mer idag utan ni får mer att läsa snart igen hoppas jag. O förlåt igen för det här hemskt långa inlägget...

Pöss pöss =* <33 

Sen sist

Skulle bloggat igår kväll men jag glömde bort det.
Va ju o klättrade på morgonen. Det gick sådär, inte jätte dåligt men det kunde ha gått bättre. Efter klättringen så åkte vi hem. Jag satte mig me datorn o kollade lite. Gjorde inte så mkt mer då. Kollade lite på tv sen på kvällen. Idag har jag inte gjort så mkt. Hade sjukt tråkigt imorse, va bara tråkiga saker på tvn o orkade inte slå på datorn. Nu på kvällen så har vi tagit bort alla julsaker. Det e skönt men lite tomt faktiskt =P Har strukit lite gardiner o dukar haha =) Ska snart kolla på Sveriges mästerkock o sen ska jag duscha.
Imorrn e det första skoldagen efter lovet. Ush, vill va ledig imorrn oxå. Aja, det e bara att gå upp imorrn o gå till skolan.
På onsdag e det klättring som gäller. Vet inte vad jag ska göra imorrn kväll. Har inget mer att skriva nu så jag skriver nån annan gång istället

Pöss pöss =* <33

ändring

Lite ändring i planerna för imorrn. Det blir klättring vid typ 10 tiden istället. Emilia följer me så det kommer bli sjukt kul =)
Ska inte sova än men kommer inte blogga mer idag så

Natti älsklingar =* <33

Förlåt...

Förlåt, jag e lite dålig på att blogga men det ska bli bättre jag lovar.
Va ju me mamma på jobbet i måndags. Jag sov 3 timmar då. Sen hela tisdagen så va jag sjukt trött haha. Sov inget på dagen då. Sen så åkte vi o kollade på en jacka men den va för liten.

Onsdag: Gjorde typ inget specielt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde i alla fall haha.

Torsdag: Jag o mamma åkte tåg till K2. Träffade Rasmus där =) Hade inte träffat honom på sjukt länge så det va kul. Jag hade svårt att komma igång. Fanns inte så mkt insperation. Jag började där nere. Sen när jag gick upp så började jag klättra me Simon. Det va kul o då försökte jag faktiskt oxå haha. Klarade en svart tejpad på 2:a försöket o en annan svart tejpad på första. Det va najz =) Men vi typ snacka o klättra. På kvällen sen så kollade jag, mamma o pappa på Mission impossible.

Igår: Då red jag, mamma o Emilia en privat hopplektion som Helena hade för oss. Det va skit kul. Jag hade Hallona o hon va så duktig. Hon hoppade bra. Först ville hon inte riktigt fatta galopp innan hindret men till slut gick det =) Vi hoppade en kombination, ett vanligt hinder o travade cavaletti. Hon va lite busig men det va bara kul. Hon va så duktig ändå. Efter lektionen så packade vi påsar, gav hästarna mat o sen åkte vi hem. Sen på kvällen så kollade vi på Mission impossible 2.

Idag: Jag o pappa skulle kanske åkt till K2 idag men vi bestämde att vi ska dit imorrn eftermiddag istället. Har suttit vid datorn o gjort typ ingenting idag. Ska snart kolla på gladiatorerna. Sen får vi väl se vad man ska hitta på resten av kvällen.

Nu fick ni ett lite längre inlägg mot vad ni brukar få men jag tror ni överlever det oxå.

Pöss pöss =* <33

Jobb

Är på mammas jobb nu. Sitter vid datorn o snackar på skype.
Igår så var jag hos min farmor o farfar ett tag. Sen när vi kom så kollade jag o mamma på Ivanhoe. Den e jätte gullig =) Sen så gjorde vi typ inget.
Idag så åkte jag o mamma tåg till klättring. Sen när vi kom dit så klättrade jag 2 blå tejpade. Sen gjorde jag en vit tejpad på tredje lr fjärde försöket. E fett stolt för har knappt klättrat nått på en vecka. O innan det så har jag inte klättrat så mkt. Sen så satte jag en svart tejpad på första försöket så det av ett lyckat klätterpass. Dessutom så va det kul för jag klättrade me Tim o Simon =) Haha ett tag så klättrade jag me Tim, Simon, L***, J****, R***** o en kille jag inte vet vad han heter haha. Så jag klättrde med 6 killar =) Såg kanske lite kul ut för jag e typ kortast av dom o så klättrar jag me killar som e typ 14 o äldre =) Men det av kul.
Ska kanske sova hos Jossan nu i veckan om det går o sen så ska jag få rida en hopp lektion. Annars så vet jag inte om nått annat som jag ska göra i veckan.
Aa blev ett lite längre inlägg om vad som hänt mot vad det brukar bli. Kommer kanske förhoppningsvis bli bättre på att blogga nu så att ni inte saknar mig för mkt haha

Pöss pöss =* <33

Gott nytt år =)

Gott nytt år alla mina kära blogg läsare =* <33

RSS 2.0