Sovaaa....

E as trött, ska sova snart. Va o klättra idag. Det gick helt okeii =) Det e bra när det e roligt o känns rätt bra för då orkar jag ha kvar motivationen om jag ska tävla i jsm boulder senare... 10 veckor dit =O Omg trodde det va närmre men det kommer väl gå typ as fort o sen har 10 veckor gått... O sen typ 3 veckor efter jsm så kommer jnm boulder. Ska satsa o försöka va me på båda =P =)
Skola imorrn, inte så sjukt lång dag egentligen. Slutar typ halv 3 lr nått. Men nu ska jag logga ut

Natti alla =* <33

...

Kom inte på nån rubrik =P
Men man ska väl kanske gå o sova snart. Skola imorrn, lång dag o jobbiga lektioner. Aja det blir väl bra. Sen efter skolan så ska jag åka buss o tåg till Solna själv. Haha kommer väl hamna nån annan stans o va helt förvirrad xd
Men det blir väl bra hoppas jag =)

Natti alla =* <33

Glömt bloggen

Har glömt bort bloggen. Så lite "kort" om veckan nu

Torsdag: I skolan så kollade vi på film innan lunch. Efter lunchen hade vi några olika stationer som vi skulle gå till i olika grupper. En av stationerna som gjorde va att man skulle kasta en fisk, såååå mysigt... Sen efter skolan så kom Alva hit =) Vi va här ett tag o sen åkte vi till stallet. Jag fick Kilroy o vi hade dressyr. Det gick sådär, han va lite seg =P

Fredag: Då va det staffet i skolan. Min klass kom typ sist bland 7:orna lr nått. Sen på kvällen hände typ inget speciellt.

Lördag: Eftersom att det va helt okeii väder så åkte jag, mamma o pappa till Kairo för att känna om det gick att bada. Jag doppade bara lite av foten från bryggan o märkte direkt att jag inte tänkte bada. Så sjukt kallt i vattnet. Men mamma o pappa doppade sig 2ggr =O Hur kan ni???
Sen när vi kom hem så drog jag, Linus o Camilla till vikskolan o va där ett tag =) När Linus skulle hem sen så gick jag o Camilla oxå hem. På kvällen så käkade jag o mamma kräftor till middag, så sjukt gott =)

Idag: Idag så va jag i stallet. När vi skulle ta in hästarna imorse så åskade det o spö regnade. Jätte mysigt att gå i mer än 20 min för att hämta hästarna i regn o åska. O så fort vi hade tagit in hästarna slutade det regna, o det regnade inte innan vi skulle gå heller -.- Aja sen så mockade vi i shettis killarnas hage. När vi skulle rida sen så red vi ut. Det va ganska mysigt. Jag hade Hallona. Hon kändes rätt seg, o hon burkar va ganska pigg. På lunchen efter ridningen så vaktade jag o Emmi sötisarna Bolli o Archie =)  Sen va det bara mocka mer i shettis killarnas hage, o efter typ 6 skottkärror totalt så ve hela hagen klar. När vi hade släppt ut hästarna efter sista lektionen så skulle jag o Emmi plocka tistlar. Så vi gjorde det ett tag, sen åkte vi hem. Efter stallet så har jag käkat o duschat. 

Haha hörde nått ljud o undrade vad det va som lät. Då va det min hund som låg o sov x) Så söt <3 
Får se vad man hittar på nu

Bye <33

Tröööööt...

Så sjukt trött. I skolan idag gjorde vi inte så mkt egentligen. Sen efter skolan så åkte jag o mamma tåg till solna så att vi kunde börja klättra lite tidigare. Det gick riktigt bra o va sjukt roligt idag =) Det fanns mkt nytt, det fanns en hel vägg som det va en massa nytt på. Det jobbiga e bara att jag fick ont i ryggen, o så fick jag sendrag i vaden. O det hjälpte inte me en varm ris kudde på ryggen. Sååå skönt...
Imorrn ska jag till stallet o rida =D Längtar...
Aja jag ska nog sova lite nu

Natti =* <33

Hemma igen

Hemma igen efter träningen. Det gick helt okeii. Blev trött rätt snabbt men det va ganska roligt =)
Orkar inte blogga mer nu

Bye bye <33

Lalalala

Aha, då va första skol dan klar då =) As najz. Ska o träna sen ikväll, ska bli kul (hoppas jag). Blir kc idag i alla fall =)
Kommer inte på nå mer att skriva nu så

Bye <33

Igår, idag o imorrn

Datorn stängde av igår när jag hade börjat skriva på ett inlägg. Orkade inte logga in igen o skriva om det. Men aja, igår så färgade mamma mitt hår =) Bara lite mörkare. Sen va jag o träna. Det gick helt okej, roligt va det i alla fall =) idag så skulle jag kanske ha gått på ung08 me Alva men eftersom att det regnade så orkade inte jag gå. Det blev klättring på k2 istället. Det gick as dåligt o va skit tråkigt. Bra för motivationen när man hade tänkt börja satsa lite mer igen... Aja, nästa gång blir det kc igen. Då så hoppas jag att det blir roligare. Efter klättringen idag så åkte vi hem o käka. Sen åkte vi till kista o gick där lite, skulle kolla på pirates of the caribbean 4 me mamma, pappa, syrran o hennes kille så vi fördrev tiden lite så. Blev trött i benen haha. O efter filmen va jag stel i ryggen =P E så sjukt trött nu, ska kanske gå o sova snart.
Imorrn väntar en (förhoppningsvis) rolig dag i stallet =) Första gången för den här terminen. Hoppas det inte regnar mkt, det bästa vore om det inte regna nått alls.
Aja nu ska jag göra nått annat än att blogga

Natti =* <33


Lalalala

Kom inte på nån bra rubrik.
Först åska imorse, sen regn o så börjar det åska igen. Kan det inte bara sluta regna o åska??
E as trött, har varit vaken sen typ halv nio imorse. Har letat lite på mitt rum efter några saker jag köpte för att göra ett armband men jag hittar inte det nu. Så sjukt irriterande. Måste typ kolla igen i alla lådor under sängen, fast ska nog snacka me mamma först i fall att hon vet vart det kan va... Annars kommer det väl inte hända nått specielt idag.
Imorrn så ska jag troligtvis färga håret igen o kanske klättra =) Hade träningsvärk i armarna efter senaste träningen =P Aja nu ska jag göra nått annat

Bye <33 


Hemmaa

Aa då va man hemma igen då =) Det va ganska roligt idag, gick helt okeii oxå. Ska ju försöka börja satsa lite mer nu om jag ska börja tävla igen. Det jobbiga va bara att det va as varmt i hallen. Träffade några kompisar idag oxå som jag inte har träffat på as länge =)
Ska kolla på csi nu. Bloggar nog inte mer idag så

Natti =* <33


Länkarna

Renegade Five - Running in your veins
Manian - Ravers in the UK
Cosmic Gate - The Wave
Italobrothers - Stamp on the ground
ItaloBrothers - Love is on fire
Manian - Loco
Manian - Welcome to the Club
Manian - Ravers Fantasy

Sådär då. Ska snart o träna så bye


...

Har inte bloggat på länge, har inte orkat. Lyssnar på musik o tänker lite nu. Vet inte om jag ska tävla lite senare i år lr inte. Det skulle va kul på ett sätt. Har inte tävlat på läääänge =P Tror jag ska, men e inte helt säker än. Om jag ska så måste jag träna mer än vad jag har gjort det senaste året. Ska träna ikväll. Får se hur det går. Fick lite ont i fingrarna sist o så sträckte jag mig i nacken. Det i nacken släppte rätt snabbt i alla fall. Träffade några kompisar där som jag inte har träffat på as länge =) Får se om man träffar nån man känner ikväll oxå =)
Ska länka till några låtar sen. Bloggar mer nån annan gång

Pöss pöss =) <33

...

Kände bara för att lägga ut en låt. Lyssnar på den nu, tycker den e bra =)
             
               

Vad tycker ni? =)
Orkar inte skriva nått annat nu. Bloggar väl nån annan gång

Bye <3


RSS 2.0