Hejsan hoppsan

Hej På er allihopa. Tänkte skriva ett kort lite mer normalt inlägg nu haha. Igår så skulle vi ha en staffett i skolan, men våran klass fick inte ihop det för det va inte så många som ville springa o.s.v. Det va i alla fall väldigt rörigt men det slutade med att min klass strök sig o vi fick gå hem. Sen på kvällen så va det ridning. Först så va det en häst som sprang på mig på väg ut från boxen vilket inte var så skönt... Slog i armbågen i nån metall grej bredvid boxen. Men det gick bra, e lite stel men inte ens ett blåmärke på armen. Sen på lektionen så red jag Junior. Han va jätte duktig o hans galopp e underbar. Jag tyckte att det va ett lyckat ridpass i alla fall. 
Idag så va två lärare sura på min klass för att vi inte ställde upp igår så då blev det utskällning på idrotten. 
Ikväll så har mamma färgat mitt hår. Blev lite ändringar den här gången. Det blev svart underhår o sen påfyllning av samma färg som vanligt i hårbotten. Tack mamma =* <33
Nu har jag inte så mkt mer att skriva. Ska typ gå o sova nu så natti =* <33

....

Hej allihopa o välkommen till den nya världen. För att bli populär här så måste du va dryg o alltmänt jobbig mot allt o alla. Så varsågoda att va dryga...
 
E så trött på människor som bara e dryga hela tiden men inte blir mindre populära. Finns flera människor som jag önskar bara kunde försvinna lååångt bort.
Har ganska mkt i skolan just nu, o det känns medium bra. Hade ett gamalt nationellt prov idag i engelska hörförståelse vilket inte känndes så bra. Så trött på läxor, prov o en massa människor just nu.

Hejsan svejsan

Väldigt länge sen jag bloggade sist nu. Mkt har hänt o mkt har förändrats. Nya lärare bland annat. Men innan ni får veta sånt så kan ni få en kort uppdatering från sommaren.
 
I början av sommarlovet hände inte så mkt, var mest hemma o chillade. När mamma o pappa sen fick semester så åkte vi till Finland o va hos min faster i några dagar. Det va kul o hälsa på hos dom. Har inte varit på jag vet inte hur länge. Under dom dagarna så red vi varje dag, mjölkade kossor o va i affärer. Har till o med mjölkat en kossa för hand, inte helt o hållet men lite =). Jag blev helt kär i en söt liten hästis också som va till salu. Han va en liten envis häst men gosig. Han gav upp ganska lätt när han märkte att jag va envisare än honom =) Förutom dom dagarna som jag red i Finland så har jag inte varit i något stall =O Lr jo nu ljög jag haha, samma dag som vi åkte till Finland så följde jag me Jossan till hennes stall. Fick prova rida hennes favorit där =)
 
Vädret har ju inte varit det bästa under sommaren så det har inte blivit så mkt bad o jag har faktiskt inte klättrat ute nån gång i sommras =O Bara en gång men det va inte i berg så det räknas inte... =)
Inne klättring har det blivit mer av.
 
Nu så e ju skolan igång som vanligt. Sista året på högstadiet nu. Ganska skönt faktiskt, om det inte vore för nationella prov haha =) 
Har fått några nya lärare vilket både e bra o dåligt, annars e skolan densamma. Fortfarande äcklig mat...
 
Imorrn så ska jag till stallet. Blir en två timmars uteritt. Det ska bli mysigt. Hoppas bara att Hallona sköter sig =)
 
Så där då, det va allt för mig den här gången. Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen. Nu ska jag försöka bli bättre i alla fall. Puss på er =* <33

RSS 2.0