Söndag

Kan inte helgen va lite längre? Skola redan imorrn. Kort om helgen då

Lördag: Va o klättra på dan, gick sådär. Men eftersom att jag e så skillad så slog jag i ett finger i ett grepp o fick ett jätte fint sår. Gör skit ont

Söndag: Stallet idag. Va väl okej. Det regna o vi hade hoppning på lektionen, ute. Så mysigt. Mina ridbyxor va ju inte bara lite blöta... Annars va det kul. Junior va rätt söt men lite sådär lagom jobbig haha. Han gick as nära staketet flera gånger så benen skrapades mot staketet. Han va duktig i alla fall. Sen lunch, va sjukt hungrig då. Efter lunchen så mockade vi i en hage o snacka. Blev klara me den hagen till slut. Sen fyllde jag på vatten till alla hästar. Det va så sjukt jobbigt. Kände mig så taskig. Hade fått 2 sms som jag iten märkt. Det ena va vart ett ställe låg, det andra va ett as snällt sms =) Sen åkte vi hem o käka o efter det så har jag chattat lite. Hjälper mamma nu att baka lusse bullar =)
Har gått o tänkt på vissa delar från texter i olika låtar. Tänkte skriva dom, om ni vill veta vilken låt det kommer från så får ni ta reda på det själva =)

Will I ever learn? I don't know how, but i suddenly lose control...
I said te amo, wish somebody tell me what she said. Don't it mean I love you?
The only thing I wanna do is love you. I think I'm falling for you.

Det va allt för idag sötnosar.


...

Förlåt, har glömt bort bloggen totalt. O när jag kommer ihåg så orkar jag inte skriva. Det har hänt en del sen sist... Allt går upp o ner just nu så vad ska man göra förutom att försöka göra allt så bra som det går.
Va ju på konfa läger i helgen. Det va skit roligt. Orkar tyvärr inte skriva om vad vi gjorde. Blir så mkt... Kul vare i alla fall. Har ridit Hallona 2ggr oxå. Hon har varit så söt. Har fått ner henne i form båda lektionerna =)
Skolan, hmm aa hänt en del där, men orkar inte skriva allt. Vissa förvirrar mig helt i alla fall. Man vet inte vad dom menar... Hoppas att man fattar snart i alla fall. Ni får tyvärr bara ett sånt här kort inlägg nu. Kan säga att jag lyssnar på American Idiot - Green Day o Idiot - Noll Disciplin =P Aja ni får fler inlägg nån annan gång

Pöss älsklingar =* <33


Helgen =)

Så skönt att va hemma igen. Det va jätte roligt/mysigt, men det e alltid skönt att komma hem igen sen... =) Tänkte att jag skulle skriva lite om helgen då. Kan säga bara att jag kom 2a totalt =)

Lördag: Åkte hemifrån vid 8:15 i lördags. Det va inte kul att gå upp så tidigt haha =P Så då åkte vi till K2 o hämtade upp Sara o Jojo. Sen fortsatte resan mot västervik. Vi spelade kort o lite så medans vi åkte. Det va jätte skönt när vi va framme sen. Det va grupp flash i kvalet så jag såg när dom andra klättrade o fick lite tips o så. Flashade (klarade på första försöket) 4 problem, men satte alla 8 till slut =) Fick tyvärr en flapper på sista problemet =S Det gjorde skit ont. Kom 2 i kvalet för en tjej flashade alla problem. Efter att jag hade kört kvalet så åkte vi till en av mammas kompisar o sov där. Dom hade ett jätte mysigt hus =) Jag blev bästis me deras hundar hihi =) Dom e jätte söta.

Söndag: Vi käkade frukost där sen åkte vi tbx till klätter hallen. I finalen så flashade jag första, andra o fjärde problemet. På det tredje nuddade jag sista greppet på första försöket men fick aldrig tag på det. Lyckades inte klara det problemet sen heller. Så irriterande, hade jag toppat det problemet på första försöket hade jag vunnit =P Men aa, man kan inte alltid vinna. Jag e jätte nöjd i alla fall. Efter finalen duschade jag o sen åkte vi hem. Blev pizza till middag, så sjukt gott =)
Ska typ kolla på csi lr nått sånt nu. Ni får väl ett inlägg nån annan gång

Pöss pöss älsklingar =* <33

Kort kort nu

Thumbnail

Okeii inte bästa bilden då men jaja. Snygga hörlurar va? Har ett par gröna sånna hihi =) Gå in på rusta o kolla om ni vill ha bättre bild =P (http://www.rusta.se/horlur_p76301216.html) Håller på att testa dom nu med dom här låtarna =)
|
v
Dancing In the Neon Light - Lena Philipsson feat. Dead by April
What Can I Say - Dead by April
Husvagn "Är vi framme snart?" - DiscoCrew

Imorrn e det tävling som gäller. E sjukt taggad inför den =) Får se vad man ska hitta på nu. Kanske kolla på csi, criminal minds lr blue bloods. Vi får väl se. Skulle ju kanske ha varit me Emelie men det blev inte så. Aja ni får väl ett annat inlägg om några dagar typ.

Pöss pöss älsklingar =* <33


...

Hur kan allt bli så fel på bara några minuter. Allt vänds upp o ner. Men vad ska man göra? Det enda man kan göra e att hoppas. Hoppas att allt blir bra igen. Finns en låt som jag tycker e bra. Lägger ut den ikväll när jag har datorn. Imorrn måste jag gå upp as tidigt. Ska tävla i västervik så det e ju en bil färd dit... Men det ska bli as roligt. Får väl hitta på nått roligt ikväll. Ska troligtvis va me Emelie. Fett roligt =) <333 Men nu ska jag ha lektion så jag får blogga mer nån annan gång. Pöss på er =* <33

Fullt upp

Förlåt mig. Alla som vill ha inlägg om vad som hänt (inte många men aja =P) senaste tiden, tyvärr har ni inte fått det. På lovet hände inget specielt o sen har jag inte haft tid =S

Torsdag 3/11: Ridningen va as rolig. Vi hade Johanna o så jobbade vi först lite barbacka, sen skulle vi gå bredvid hästen o flytta rumpan, skänkelvikning o rygga. Det va as roligt =) Johanna e jätte bra ridlärare o det va roligt att få göra nått lite annorlunda.

Söndag: Va ju i stallet. Inget specielt på morronen. När vi red hade jag Chewal sötnosen. Han va jätte duktig. Jag red barbacka, haha höll på att ramla av några gånger men han va så söt <3 Vi jobbade i galopp på stora mitt volten =) Sen käkade vi lunch o efter det red jag Dante o Emilia red Rollan =) Vi skrittade runt stora travbanan. Det tog runt 45 min. Dante va ganska pigg. O Rollan stressade på honom mer. Jag red först o satt lite snett o tittade på Emilia, så blev Rollan rädd för nått o hästisarna va nära på att börja skena. Men Dante tog kanske 1 galopp steg sen kanske 3 trav steg sen va det bra. Men det va lite läskigt eftersom att jag hade långa tyglar o reed barbacka... Men det gick bra o vi kom tbx utan att nån ramlade av. Sen skulle hästarna ut o efter det va det inget mer specielt typ. 

Resten av dagarna: Har varit as stressad över läxor o prov nu i veckan. Klättring måndag o onsdag, konfa tisdag o ridning idag. Lite fullt upp lixom... Men efter att jag hade gjort ett prov igår o gjort matte läxan så kändes det bättre. Har gjort ett prov idag. Imorrn ska vi lämna in några so uppgifter o så har jag förhör i franska o engelska. Ska plugga nu. Aa det blev väldigt krot om dom senaste dagarna men inget specielt har ju hänt så finns ju inte mkt att skriva om...


Jag fattar faktiskt inte hur du tänker. Du tror typ att allt e bra men nej det e det inte. Så lämna mig ifred om du inte fattat redan att jag vill det. Hur tydlig kan man bli om att jag inte vill snacka me dig o så? Jag kan ju svara om du frågar nått men det betyder inte att allt e bra. Det konstigaste e nog att du vet vad som hänt men säger inget om det. Istället låtsas du som att inget har hänt. Du kan ju börja me att be om ursäkt lr nått. Men nej tydligen inte. Om du säger typ "förlåt" lr nått sånt efter det här inlägget så måste man ju tydligen be om en ursäkt. Det e inte normalt...

Från mobilen nu =)

Haha aa mobilen funkar igen nu då =)

FML!!!!

Ååhhh serriöst!!!! Min mobil går inte att slå på -.- Kommer dampa sönder snart. ***** ****.Så aa om det e nån som försöker kontakta mig så funkar inte det. Det e först när mobilen inte funkar som man märker hur beroende man e av den... Aja måste skynda nu ska o klättra. Bloggar kanske mer ikväll

Pöss pöss <33

Hur dum får man va??

Hur fan tänker du egentligen? Vi bestämmer att vi ska ses på bussen, sen 20 min innan bussen går får man ett sms att du tänker ta en annan buss. Hade tur eftersom att jag fick skjuts istället. Sen e det som att inget har hänt när vi ses på det stället dit vi skulle. Hur fan tänker du egentligen? Trodde du att jag inte skulle va sur över det lr? Blir så jävla lack på att du fortfarande inte fattar det där. Har ju varit så förut att du (o några till) bara har gått utan att säga nått. Sen e det som att inget har hänt igen. Nu får du ta o ge dig. Jag orkar inte mer. Lämna mig ifred om det e såhär du kommer fortsätta. Jag har tröttnat helt.

RSS 2.0