Ååhh serriöööööst...

Alla j***a cp saker kan bara gå o döööö!!! Får fan flipp. Jag lååvar att min dator, min mobil o digital boxen hatar mig lr nått. Har serriöst damp nu. Inget har funkat bra idag, speciellt inte teknik prylar -.-

Hata min dator....

Asså ååhh såå seg -.- Min dator kan ju bara gå o dö lr nått. Blir så sjukt irriterad. Hatar sega datorer.
Ska typ o klättra sen. Får väl se, har lite smått ont i huvet nu. Men det går nog över snart. Vet inte vad man ska hitta på innan klättringen. Typ bara chilla tror jag. Ni får ett längre inlägg nån annan gång.

http://splatt.webblogg.se/

Pöss pöss <33

Lite längre...

Blir ett lite längre inlägg idag.
Har varit i stallet som vanligt. Vi började att ge några hästisar mat. Sen började vi mocka i boxarna. Efter det skulle dom stora hästisarna in. Jag tog Hallona o Britney, Elsa tog Ulla, Fairline o Frida o så tog Emilia Junior, Chewal o Rosa. Men jag hade tur. Jag slapp ta grinden haha =) Men det gick bra. Sen började vi mocka hage. Kom en bit i en av sommar hagarna idag. Efter edet va det dax för lektion. Jag hade Kilroy. Han e duktig på både dressyr o hoppning men jag ville ha Hallona haha =P Men jag fick rida barbacka så det av kul =) Han va världens snällaste goaste ponny. Så rund om magen. Men när vi skulle bryta av från galopp till trav lekte han symaskin så jag höll på att åka av haha, så söt <3 Va as hungrig då så det av skönt när vi kunde käka lunch sen. Jag, Emilia, Anthon o Katta flummade ett tag =D Haha så kul, konsten att sitta på varandras ben 2 o 2. O sen provade vi 4 oxå hahaha. Slutade me att man typ låg o grava på golvet. Sen innan vi skulle gå så kom Ulla o en tjej som heter Emilia till boden. Jag, Katta o Emilia fick varsin godispåsa av dom. Tack så hemskt mkt =) <3 Efter lunchen packade vi påsar. Höet tog slut innan alla påsar av slut, så vi gick o mockade hage istället. Kom en bit till men allt satt fast så mkt i gräset så det va jätte jobbigt att få bort det. Lyckades typ bryta av några piggar idag på en
grep =S Sen skulle hästarna av maskas, släppas ut o sen åkte vi hem.
e så sjukt trött nu så ska väl snart gå o sova.
Haha tack för att du visade bilden idag Katta. Han e så sjukt snygg o söt haha =) <33

Natti sötnosar =* <33

Tröööt....

E så sjukt trött. Kollar på New moon nu me Frans =) Typ hundrade gången jag ser den =P Har inte så mkt mer att skriva om nu. Ska till stallet imorrn så ni får kanske ett längre inlägg imorrn

Pöss pöss =* <33

Hehe lite glömsk sådär

Helt underbart. E ju lov nu. Gilla stort... <3333



Hehe va bara tvungen att skriva det, o lägga ut en bra låt till ^^ Nu ska jag nog sova. Imorrn kommer mammas kompis o hennes familj hit. Ska bli kul =) Men troligtvis klättring på morgonen först. Får väl se.

Natti min zötnosar =* <33


Musik <33

Aa älska musik, helt klart <33 Skulle inte kunne leva utan musik. Livet skulla bli så tråkigt då...



Jag tycker att låten e sjukt bra. Väcker en del tankar o minnen. Tänk om man kunde komma tbx till tiden då jag hörde låten första gången. Tror det av i 4:an lr 5:an typ. Det va ett tag sen. Men om tiden skulle backa dit så skulle jag aldrig träffat en viss person. Men det hade kanske inte spelat nån roll eftersom att jag endå inte vågar säga nått till honom. Jag vågar endå inte säga det jag egentligen vill säga, så vad spelar det för roll. Aa jag tänker på honom, men jag vet inte. Det skulle kanske va lättare om jag aldrig träffat honom. Det kommer jag aldrig få reda på. O jag kommer aldrig få veta om han gillar mig. Aja livet går vidare. Vad kan man göra? Ibland vill man nästan att nån kompis skulle skriva/säga till honom att jag gillar honom. Men vad skulle hända då? Han skulle kanske inte tro på det. Lr så skulle han kanske tycka att jag e jätte konstig som inte säger nått själv. Att det ska va så svårt. Kan det inte bara bli lätt? Vad skönt det skulle va...


Inte helt fel =)

Nej det e inte helt fel att man skulle ha börjat kl. 11 idag =) Men eftersom att jag e lite konstig så ska jag o ta några prover så jag hinner inte gå till skolan till 11. Har precis käkat frukost. Ska snart klä på mig. Vet inte vad mkt mer jag kan säga. Har lixom inte hänt så mkt mer. Så ni får helt enkelt vänta tills jag har något att skriva om

Pöss pöss =* <33

...

Att saker kan förändras så snabbt. Man kan ha haft en skit dag men tack vare en liten grej så kan ens dag lysas upp helt. Visst har ni oxå varit me om det? Det kan ju i o för sig va tvärt om oxå, man kan ha en bra dag men tack vare nån liten skit sak så blir man sur/irriterad/besviken vad som helst. Mitt tips e att ta vara på dom bra sakerna o skita i dom dåliga. Försök i alla fall. Det e inte alltid så lätt, I know.

Man måste våga satsa. Det e svårt. Jag vågar inte i vissa lägen. Egentligen, vad kan hända om man säger till en kille att han e söt? Vad kan hända om han får veta att jag gillar honom? Jag kan bli retad lr nått, men värre än så blir det inte. Troligtvis e den/dom som retar dig bara avundsjuk för att du vågade säga nått som dom inte vågade. Visa att du e modig, visa att du e tuff. Våga tro på dig själv. Livet e fullt av svåra val. Följ ditt hjärta o kolla vad som hände. Gillade han mig? Varför sa jag inget tidigare? Lr kanske så gillar han inte dig men då va det inte menat så. Då finns det en anledning till det.

Livet e som en berg o dal bana. Fullt av svängar åt olika håll, det går upp o ner. Antingen e den lång lr kort. Det vet man inte. Det enda man vet e att den nån gång tar slut.

Bakom molnen finns det alltid en sol som väntar på att få lysa. Bakom sorgen finns glädjen som väntar att få komma fram.

Aa det va lite tankar jag har haft den senaste tiden som jag kommer ihåg. Kommer skriva fler liknande inlägg nån annan gång, hoppas ni gillar det.

Pöös pöss <33

Glömt bloggen... Igen...

Aa det e väl kanske typiskt mig =P Orkar inte skriva om dom dagarna som gått tyvärr. Så bara för att jag e slarvig får ni inget att läsa om just nu

Natti =* <33

Att sakna kärlek betyder inte att man är desperat, utan att man saknar en del av det som kan förändra hela din värld.

...


Oj hehe...

Oj, glömde bort bloggen. Ska skriva om senaste tiden nu.

Onsdag: Va ju på konfan sen på kvällen. Åkte buss dit. Blev irriterad redan vid bussen typ. Va lite sådär. Men det blev bättre när jag träffade några kompisar på konfan. Vi gjorde serriöst ingenting typ haha. Vi lekte flört leken o en lek som heter slemet o pipet. Hahaha skrattade så mkt att jag fick ont i magen. Så sjukt roligt men helt meningslöst. O juste vi skulle sitta i en ring 2 o 2 mitt emot varandra. O så skulle vi rita av varandra i typ 10sekunder. När dom 10 sekundrarna hade gått skulle man flytta ett steg åt sidan o fortsätta på den bilden som låg framför den personen. Det va ganska roligt. Blev riktigt fina bilder hahaha. Aa efter konfan gick jag till bussen o åkte hem, själv. Dom andra orkade inte skynda sig till bussen som skulle gå om 8 minuter. Aja gjorde inget efter konfan typ.

Torsdag: Hade hela skolan skriver i 3 timmar direkt på morronen. Gick sådär. Kunde ha gått bättre. Sen va det rätt chill resten av dan på skolan. På kvällen va det konfa. Allhelgona vandring, det va faktiskt rätt kul. Hon som berättade va riktigt bra. Inget mer den kvällen.

Fredag: Blev riktigt irriterad i skolan. Annars va det väl inget speciellt. Klättrade på kc sen på kvällen. Det gick sådär, klättrade inte så jätte mkt. Fick sendrag i båda vaderna haha. Annars inget speciellt.

Idag: Inget nytt idag heller. Har bara chillat hela dagen.
Får väl skriva mer nån annan gång.

Hej så länge sötisar =* <33

...

Jag har valt nu. Vad ni väljer skiter jag i. Ni har bevisat nu o jag har tröttnat. Antingen får ni som ni vill lr så inser ni inte vad ni faktiskt gör. Jag bryr mig inte om vad. Ni har förbrukat eran chans. Tålamodet e slut nu, ha så kul.

Hmm, aa vänskap e väldigt viktig. Men vad e en bra vän då? Kanske nån som ser tårarna bakom ditt leende. Nån som kommer fram o ger dig en kram när du e ledsen, lyssnar när man klagar på livet lr vad som helst. En bra vän e nån som alltid finns där för dig. Nån som får dig att börja skratta även fast tårarna rinner ner för kinderna. Det kan faktiskt vara ens pojkvän/flickvän som gör dom här sakerna mot dig. Jag har ingen kille, o jag har börjat undra om jag verkligen har en sån vän. Tur i alla fall att jag har familjen. Dom finns alltid där för mig oavsett vad. Älskar er <3


Kort om idag

Aa ska skriva ett kort inlägg om idag. Fick veta betyget i matte. Det va B på väg mot A =) Sen no betyget va C. Man ska väl inte klaga, C e ju som vg ungefär så det e ju helt okeii... På idrotten spelade vi badminton. Jag o Malin va i ett lag. Jag va så skillad att jag lyckades slå mig själv me ett rack vid öronbrynet, på foten och på handen haha. O så lyckades jag få ett rack i huvet. Det gjorde jävligt ont =P Men det e okeii nu. Gick hem på lunchen. På so:n skulle vi börja skriva ett manus till ett brott typ. Orkar inte förklara bättre. Min grupp va i alla fall helt oserriös. Va så sjukt nära att få värsta damp rycket typ men jag orkade inte utan lät dom bara hålla på. Kom en bit i alla fall men knappast för att dom hjälpte till på nått sätt. Sen fick vi veta lite om hela skolan skriver som e imorrn. Efter det slutade vi. Ska iväg på konfa ikväll.
Bloggar snart igen

Puss puss =*

Ska jag?

Funderar på om jag ska börja skriva inlägg me tankar o lite sånt. Vad tycker ni? Ska jag göra det lr inte? Tankar och åsikter. Ni får gärna ställa frågor om ni undrar nått. Ska försöka svara på frågorna. Vill gärna ha åsikter o sånt så kommentera gärna. Saknas nått? Bilder? Vad som helst som kan göra bloggen bättre... Ni kan i o för sig få en bild på mig som e tagen idag. 

                                         

Inte den bästa bilden då men jaja.


Höj volymen mr DJ =)

Hoppas ni saknat mig o bloggen sen igår haha =) Inte direkt nått speciellt idag. På tekniken imorse så fick vi börja jobba me våra robotar. Jag jobbar me Jossan. Vi kom faktiskt en bit. På engelska har vi börjat läsa en bok. Får väl se hur det går. Ingen träslöjd idag så slutade vid två. Sååå najz =) Har klippt klorna på hunden efter skolan. Annars typ inget. Ska plugga franska o borsta henne snart. Ska käka grillat ikväll. Haha kanske inte så jätte vanlig mat man äter på en tisdag. Men gott i alla fall =)

E det jag som gör fel? Vad ska jag i så fall göra för att ni ska förstå hur jag tänker? Så svårt... Vad ska man göra lixom? Bara att tänka vidare helt enkelt. Men jag vet ju inte hur man ska göra så vad ska jag tänka igentligen. Vissa saker vill man säga men antingen orkar man inte bråka lr så vågar man inte. Behöver inte vara om samma sak då. Men asså t.ex. vågar jag säga till den jag gillar vad jag igentligen tycker om honom? Orkar jag bråka me dom jag brukar/brukade va me? Ska man bara skita i det lr säga vad man tycker o tänker. Vad kan hända då? Hur kan det sluta? Blir det bättre lr sämre? Ska man prova lr bara skita i det? Många frågor, svåra beslut. Bara att bestämma sig. Jag tror att jag väljer att skita i det. Bara låta det av. Låtsats som ingenting. Men blir det bättre så?

******

Asså ååhh varför!?!?!?!? Hata -.- Min ena dator har ett virus i rot systemet typ o min andra dator e seg ='( HATA!!! Aja ska kanske berätta lite om idag.

Inget specielt direkt. Käkade ingen lunch, men det va i o för sig inget nytt. Nej jag kan inte komma på nått speciellt.

Asså det e så förvirrande. Kan ni bestämma er nån gång? Börjar tröttna lite nu. Jag skiter i vad ni väljer, ni får välja vad ni vill. Men ni kan ju va så vänliga att bestämma hur ni vill ha det. Skulle lixom vilja veta.


Lördag o söndag

Lördag: Hände inget specielt typ. Va bara hemma o chilla =)

Idag: Aa idag så va jag till stallet. Har väl inte hänt nått specielt idag direkt. Va lite läskigt imorse när stor tjejerna skulle in. Jag tog Ulla, Fairline, Frida o grinden =P Men det gick bra. Annars inget specielt direkt. Mockade i ridhuset idag. 6 skottkärror, sen va vi klara där nere. Packade alla påsarna. O jag e helt total förälskad. Såg världens sötaste lilla kattunge idag. Den va vit me runda ljus bruna fläckar o en fluffiga tjock svans. Ååhhh så söt. Liten kisse <333 Kan ta hem den hehe. Hade Frida på ridningen. Gick inge bra, ush haha. Sen när vi hade släppt ut hästarna skulle jag skritta Dante ett varv i galopp backen. Han va jätte duktig. Sötnosen <3 När jag kom tbx gav vi hästarna mat sen åkte vi hem. Har duschat o käkat.
Blev ett kort inlägg om idag. Orkade inte skriva mer exakt. Får se vad man hittar på nu. Bloggar mer nån annan gång

Älskar er sötisar =* <33

Onsdag, torsdag o fredag

Aa okeii några dagra sen jag bloggade sist så får väl skriva vad som hänt nu...

Onsdag: Matte direkt på morronen. Räknade dom talen som man skulle ha räknat i boken innan lektionen var slut, så då fick jag börja me matte läxan. Blev klar me lite mer än halva. Sen hade vi no. Typ bara genomgång sen slutade vi. Efter no:n hade vi idrott. Skulle köra typ "catch the flag". Det va as tråkigt eftersom att det andra laget bara fuskade... Sen va det lunch. På so:n skulle vi läsa tidningar o göra några uppgifter. Höll på i typ en timme. Sen slutade vi =D
På kvällen va det verkstadsmässa i vilunda som jag va på. Den va väl helt okeii. Tog inte emot nattvarden i alla fall. Tyckte den va jätte äcklig när jag provade så jag struntade i det då. Efter konfan skrev jag en del på mitt revolutions arbete.

Torsdag: Det första vi gjorde va att diskutera lite om lagar på internett. Det va t.ex. "Du o en kompis har kommit på en person i klassens hotmail lösenord. Ni loggar in o skickar mail me ryckten om andra från den personens konto. Vad e det för brott?" O så fanns det 3 alternativ att välja på. Först diskuterade vi det i grupper. Sen fick vi dom rätta svaren i helklass. Sen hade vi sammarbetsövningar i gympasalen. Min grupp va så lyckad att vi typ inte klarade någon station hahaha. Helt lyckat =) Sen hade vi no. Då hade vi genomgång ganska länge. Sen skulle vi göra en ord fläta o när vi hade gått igenom svaren på den hade vi lunch. Efetr lunchen, matte. Blev klar me dom talen vi skulle göra den lektionen så gjorde klart läxan. Sen so. Vi skulle bara läsa i tidningar, sen fick vi köra korsord lr sudoku. Fick sluta lite tidigare från den lektionen o eftersom att jag inte hade musik så fick jag gå hem =D
Sen på kvällen va det ridning. Jag hade Rosa o Johanna va ridlärare istället för Anne. Vi hade typ hög cavaletti o dressyr. Det va skit roligt =) Vi skulle göra halt från trav några ggr o rygga från skritt. Rosa lyssnade så sjukt bra. Duktiga killen =) O han va ganska snäll i galoppen oxå =) När vi skulle släppa ut hästarna var det skit mörkt. Lite smått läskigt faktiskt. Dom går ju fortfarande längst bort. Rosa va lite stirrig då men annars gick det bra =) Månen lyste klart när vi gick. Önskar att jag fått nån bra bild men tyvärr inte.

Idag: Va tvungen att gu upp lite tidigare idag eftersom att vi hade orientering i runby. Skulle ha orienterat själv men det sluta me att jag orientera me Rebeca D (o några till haha). Det va ju jätte lyckat. När vi letade efter 4:an så kom vi bort till Kairo =O Hahaha så bra va vi på att läsa kartor. Från Kairo gick jag o Julia en konstig väg tbx o vi fråga några om lite hjälp. Men vi hade tur, vi kom tbx o hittade resten av kontrollerna =) O det va bara en
G-bana. Eftersom att den inte gick så bra så tog jag en G-bana till efter den (man va tvungen att köra minst 2). Gick me samma personer som förra gången typ. Förutom att Rebeca inte va me mig då. Vi hittade 8:an o 7:an snabbt men 6:an tog längre tid. Vi hittade dit vi skulle men vi hittade inte kontrollen. Så frågar Emelie "E det där kontrollen?" o pekar upp i ett träd -.- Nån hade haft väldigt roligt... 5:an o 4:an va likadana som 6:an, uppe i träd -.- 3:an låg på marken. 2:an o 1:an va typ borta, lr så va jag dålig på att leta. Gick ifrån dom andra till slut för några höll på o va as irriterande o sjöng en massa sånger o fjantade sig. Orkade inte me det. Så skriker dom i hela skogen efter mig när jag har mobilen o dom kan ringa... Kort fattat så gick det inge bra att orientera.
Efter orienteringen va jag helt slut, både i huvet o benen. Duschade "lite snabbt", sen jobbade jag me revolutionen. Så den e klar o skickad nu =) Imorrn ska jag skriva en novell. Får väl se hur det går...

Nee nu orkar jag inte skriva mer så ni slipper läsa mer idag. Måste bli bättre på att blogga så ni slipper dom här långa inläggen. Kanske inte så många som läser men men. Ska bara tipsa om en kompis blogg. Hon skriver olika historier där. Börja nerifrån =) http://splatt.webblogg.se/

Natti =* <33

Sen sist

Aa får väl se hur långt inlägget blir då. Men tänkte skriva vad som hänt sen jag bloggade sist

Lördag: Då va det tävling på K2 (sverige cupen). Jag va typ inte nervös alls =O Slarvade me alla klipp på första leden. Det va inte så kul. Skulle inte bli så kul om det skulle gå så hela tiden... Men det blev bättre på andra leden sen =) Toppade första leden o kom mer än halv vägs på andra. Det roliga var att jag gick till fel grepp men fick mer poäng än dom andra som fick ett poäng mindre än mig =O Trodde jag skulle få mindre poäng än dom... Så jag kom etta i kvalet. Sen va det ganska lång tid tills isoleringen stängde. Så vi åkte hem till Pia o Jimmy o kollade på en klätter film o käkade lunch. Sen när vi va tbx så började jag o Olivia att värma upp. Men det dåliga va att vi värmde upp så att vi kunde gå till isoleringen till tiden som stod på schemat för dagen. Det va bara det att allt va försenat -.- Men jaja till slut så va det dags att gå in i isoleringen. Eftersom att jag kom etta i kvalet så skulle jag börja sist i finalen. Jag satt o typ halv sov medans jag väntade, alltså inte alls nervös. Har tävlat så många ggr o suttit i isolering så det va inget nytt. Det va kanske därför... Kom 2 totalt i alla fall. Riktigt nöjd me det =) Inget specielt sen på kvällen.

Söndag: Va i stallet som vanligt. Inget specielt direkt på morronen. Mockade hage me Cissi sen när hon kom. Vi blev bara klara me shettis tjejernas hage innan ridningen. När vi red då så hade jag Frida =) Red barbacka o så skulle vi jobba me galopp fattningar. Haha 450 kg häst som e lite seg i avsaktningarna. Blev en del släng trav. Men jag ramlade inte av =) Har bara lite träningsvärk i låren... =P Efter ridningen va det lunch, sen mocka mera hage. Va as trött när vi hade släppt ut hästarna o dom hade fått mat. Efter det åkte vi hem. Va ganska nära Rally o Tintin när dom började bråka i hagen. Nej tack, det behöver dom inte göra när jag e där o ska ge dom mat... Men inget hände. kommer inte ihåg vad jag gjorde efter stallet haha =P Kort minne...

Måndag: Åkte till tingsrätten på morronen o kollade på en rättegång me klassen. Lr vi kollade på 2 rättegångar i halv klass. Efter att vi hade kollat på våran så fick vi ett kort från läraren så att vi kunde åka tbx till skolan. När vi kom tbx till skolan så lämnade jag väskan o gick hem o käka lunch. Visst e det roligt när folk dissar på sms?? Blir så sjukt irriterad när man inte får svar. Hade idrott efter lunchen. Det blev typ valfritt inne så jag körde volleyboll ett tag men eftersom att ingen verkade vilja spela serriöst så gick jag därifrån. Blev så sjukt irriterad. Sen på so:n kollade vi på en film typ. Lektionen va kortare än vad den skulle ha varit så vi fick längre tid till matte provet. Hoppade över sista frågan. Den va jätte konstig o jag va helt slut i huvet. Men det kändes okeii.
Efter skolan så va det konfa träff i bollstanäs. Så va på den. Sen skrev jag några meningar på revolutions arbetet. De tar så sjukt lång tid att skriva den.

Idag: Idag så hde vi teknik som första lektion. Gick hemmifrån när det va typ 10min kvar tills lektionen började hehe. Skulle gått tidigare men glömde kolla på klockan =P På mentorstiden fick vi veta lite om orienteringen på fredag. Sen lunch. Käkade ett äpple då. Sen gick jag o Jossan ner till fotbollsplanen o spelade lite fotboll me några killar från D =P Sen franska, engelska o sist slöjd. Kom en bit på min pall idag =)
Efter skolan va det klättring som gällde. Det gick sådär.
Men jag e så sjukt glad =D Har fått veta vad jag fick för betyg på franska provet o på engelska uppstattsen. A på båda =D O sen 10/10 o 9/10 på 2 olika hörförståelser. Wiho hahaha =D
Men nu ska jag fortstta skriva på mitt revolutions arbete ett tag till. Hoppas ni inte saknat min blogg för mkt under dom dagarna jag inte skrivit nått haha =)

Natti =* <33

Förstå mig, det här e så mig

Tar lite från några låtar till rubrikerna haha =P Kommer inte på nått annars. Sitter på Kc nu. Har klättrat lite lätt, sen gick jag upp o jobbade lite me so. Lag & rätt o historia. Kuligt kuligt. Att klättra gick sådär. Kunde gått bättre men det va rätt kul i alla fall.
Idag i skolan så hade vi franska på morgonen. Fick veta vad jag hade fått på mitt prov då. 106,5/123 =) Bättre än jag trodde. Men det tråkiga va att vi inte fick veta vad vi fick för betyg, bara hur många poäng. Vill veta vilket betyg jag fick... Sen hade vi so/sv i alla fall. Då satt jag o jobbade me några uppgifter. Blev inte riktigt klar me dom då så har gjort dom nu på Kc. Det va inte så många jag hade kvar. Sen hade vi lunch. Käkade faktiskt idag, det va ris o en köttfärsgryta typ. Det smakade väl okeii. Men dom skulle ha haft gräddfil till det haha =P Sen hade vi no prov. Ville inte ha det innan men sen när jag väl gjorde provet känndes det okeii =) Hoppas att det bli bra betyg i alla fall. Efter no:n hade vi slöjd. Jag målade på min pall typ hela lektionen. Orkade inte göra nått annat så jag segade lite hehe =P Så nu e den grön. Ska bara fixa där man ska sitta så e den klar sen. Nån som har nån idé på vad man kan göra efter pallen? Skulle vilja veta innan tisdag i sånna fall =) Sista lektionen va engelska. Våran lärare sa att alla verkade vara lite trötta i huvet så han gick igenom lite gramatik, sen fick vi sluta =) Nu ska jag fortsätta me revolutions grejen. Bloggar mer nån annan gång.

Hej då så länge =* <33

Tja tja bloggen

Haha =) Snackar på skype nu me Katta =) <3 
Inget specielt idag i skolan typ. Ridningen ikväll va väl okeii. Blev så sjukt trött bara. Kämpade sjukt mkt me att få Rosa i form. Blev sjukt trött. Hoppning nästa vecka =) Bloggar mer nån annan gång

Natti =* <3

I I I wanna gooo...

Lately I been stuck imagining
What I wanna do and what I really think,
time to flow out
Be a little inappropriate
'Cause I know that everybody's thinkin' it
when the lights out

Shame on me
To need release
Uncontrollably

I wanna go all the way
Taking out my freak tonight
I wanna show
All the dirt
I am running through my mind

Lately people got me all tied up
There's a countdown waiting for me to erupt
Time to blow out
I've been told who I should do it with
To keep both my hands above the blanket
When the lights out

Shame on me
To need release
Uncontrollably

I wanna go all the way
Taking out my freak tonight
I wanna show
All the dirt
I am running through my mind

Shame on me (shame on me)
To need release (to need release)
Uncontrollably (uncontrollably)

I wanna go, all the way
Taking out my freak tonight
I wanna show
All the dirt
I am running through my mind


Älskar texten <3 Kan va så snäll att jag lägger ut länk oxå =)

I wanna go - Britney Spears

Orkar tyvärr inte blogga mer ikväll. Sry alla som ville ha ett inlägg (haha inte så många då...) Så jag bloggar nån annan dag

Natti bebisar =* <33

Listen baby baby listen

Kommer fortfarande inte på nå bra rubriker =P På tekniken idag så hade vi nutidsorientering. Det gick sådär. Sen gjorde jag o Jossan klar en rituppgift som kan ge bättre betyg i teknik. På lunchen gick jag o Jossan till fotbollsplanen o snacka lite. Linus, Richard o några till va på fotbollsplanen då. Vi gick o satte oss en bit från dom. Sen kom dom till oss o kastade ekollon på oss =S Gjorde fett ont ju =( Fast vi kasta tbx haha. Sen hade vi franska prov. Det kändes inte bra. Efter det engelska, inte så där jätte kul. Sista lektionen idag av träslöjd. Kom en bit på min pall vilket va skönt. Vill bli klar me den så att jag kan börja me nått annat.
Nu e det bara börja plugga. Måste plugga engelska, matte, no, ska skriva ett revolutions arbete o så har jag en teknik läxa -.- kul... Aja man kanske ska ta o börja me nått då så att man blir klar nån gång.

Ses alla zötizar =* <33

heemmmaaa

Aa har kommit hem från klättringen då. Det gick väl helt okeii. Började me lite bouldring, körde sen 2 leder på lead o efter det tbx till bouldringen. Klippen kändes rätt bra o jag va inte rädd för att tappa taget o få ett långt fall. Men e så sjukt sur nu. Hur kan man ha sån otur?? Min handled har blivit bra igen sen förra måndagen, men när jag skulle gå ner för trappan till hallen så gjorde det ont i mitt knä -.- Så sjukt irriterande. Precis när handen blir bra så blir knät cp -.- Lite lagom glad över det lixom. Aja har en sorts linda på mitt knä nu o ska ha det i några dagar o hoppas att det släpper snart.
Får se vad man ska hita på nu. Kanske kolla på csi? Bloggar mer nån annan dag

Natti=* <33

Bara lite kort

Lite kort nu bara. Har typ inte hänt nått specielt i skolan idag. Hade orientering på idrotten. Jag o Jossan lyckades hitta 9/12 kontroller =) Eller jo det har hänt nått specielt idag. Det va as nära 2 slagsmål typ men som tur va blev det inget. Blev fett sur, matten drog över på tiden o jag va så sjukt hungrig.
Har käkat nyss o ska till kc o klättra nu. Blir lite bouldring o ledträning idag. Ska ju tävla i lead på lördag så måste prova så att det känns bra... Men hinner inte skriva mer nu. Bloggar mer nån annan gång

Pöss pöss =* <33

Stallet <3

Aa har varit i stallet idag. Riktigt kul =) Anthon följde me oxå. Kom dit på morgonen o gav några hästar lie mat. Sen skulle vi hämta in stor killarna. Dom gick lååååångt bort, haha. Men vi fick skjuts dit så det va lugnt. Sen hämtade vi tjejerna, det gick väl bra förutom att Frida blev sur på Fairline o typ bet henne så att Fairline flög fram skit rädd att Frida ska bita igen. Men det gick bra på väg upp till stallet förutom att Frida va seeeg haha. Sen mockade jag o Cissi hage o snackade skit mkt om nått som ni får inte veta haha ;D Sen hjälpte hon mig o fixa Frida innan vi skulle rida. Frida tyckte det va sjukt läskigt me nassarna (grisarna) i hagen bredvid ridbanan. När jag stod bredvid henne så skulle hon gå fram till staketet o stirra på dom o se o det va nått att va rädd för. O ja man kanske skulle va lite rädd för dom haha. Så söt, förutom när hon tänkte dra iväg me mig =P Grisarna lät lite o då va det ju as läskigt haha. Men hon va rätt snäll för hon tog kanske 5 galopp steg lr nått sen stannade hon o vände sig o stirrade på grisarna. Ingen ramlade av o hästarna skötte sig rätt bra så det gick bra. Sen gick jag, Emmi, Anthon o Katta o käkade i boden. Efter maten drog jag o Katta o mockade hage. Snackade me henne om typ samma sak som me Cissi, alltså får ni inte veta vad haha. vi blev klara me shettis tjejernas o shettiskillarnas hagar innan hästarna skulle ut. Men det skulle va en privat lektion så alla utom Frida o Fairline skulle in i stallet igen. Så jag o en annan tjej gick me dom ner till hagen. När vi kommit upp igen så skulle jag ta in Dante o borsta honom lite. Sen skulle jag fixa 2 grimskaft så at det blev som tyglar i grimman o hoppa upp barbacka o rida honom en bit. Det va rätt mysigt förutom att han hade spettsig ryggrad o drog efter mat. Sån tur va så gick Katta me mig så jag fick hjälp när han drog. Hade ju inget bett så han lyssnade ju inte så där jätte bra haha. När vi kommit upp igen så skulle vi vänta lite tills shettisarna kom tillbaka o sen släppa dom i beteshagar. När det va klart så åkte vi hem.
Har duschat o käkat efter stallet. Hamburgare till middag. Skulle behöva skriva på en revolution som ska in den
14. Så ska göra det men ska kanske kolla på nått avsnitt av CSI först. Lyssnar på Ragga på me Kick nu. Bloggar mer nån annan gång

Pöss pöss =* <33

Lite kort bara

Har käkat as god middag. Fläskkottleter me pommes o bearnaisesås. Så sjukt gott =) Har kollat på fångarna på fortet nyss o kollar på csi nu. Bloggar mer nån annan dag

Natti =* <33

Tävling

Har typ precis bestämt att jag ska tävla nåsta lördag =) Haha fett kul. Har inte tävlat i lead på sjukt länge. Dax att börja träna då. Om bara min hand blir bra...


Ragga på - Kick

    

<3


Go'morron =)

Haha inte så tidigt men jaja. Jag gick upp för kanske en timme sen lr nått. Gör typ inget specielt nu, lyssnar på musik, e inne på fb o tänker lite. Tänkte lägga ut länkar till låtarna jag lyssnar på nu =P

When your gone - Avril lavigne
Ser du stjärnan i det blå - SmyR & McBusta ft. Young G
Du snurrar min värld - Söder

Orkar inte länka till fler men lyssnar på nån till. Kommer inte på nå mer att skriva nu så jag bloggar kanske ikväll lr nån annan gång

Puss =* <33

RSS 2.0