Länge sen sist

Omg va tiden går fort... Känns helt sjukt. Eftersom att mkt har hänt sen sist så tänkte jag bara skriva det som har hänt den senaste tiden.

Onsdag: I skolan hände inte så mkt egentligen. Vi jobbade som vanligt på alla lektioner. På idrotten gjorde jag en magövning som var sjukt jobbig =P Efter skolan så skyndade jag mig hem så att jag o mamma kunde komma iväg till tåget, eftersom att vi skulle o klättra. Det som var väldigt lyckat va att jag glömde klätter kläderna hemma. Så duktigt... Jag hade tur för jag hade haft mjukisar i skolan så jag klättraed i dom. Tyvärr så gick det inte så jätte bra. Men vissa gånger måste det gå dåligt oxå...

Torsdag: Jag kände av att jag hade träningsvärk i magen direkt på morgonen. Först kunde jag inte komma på varför, men efter ett tag kom jag på idrottslektionen i onsdags o då visste jag varför =) Jag provade några styrke grejer. Det var bland annat armhävningar (på knä =) ), en magövning o en benövning. Det var sjukt tungt =P
I skolan så hände inget specielt direkt. Sen efter skolan så skulle jag o Emilia ut till stallet. Vi har ju ridit Dante o Rollan ett tag innan våran lektion, tyvärr så gick Rollan inte att ta in igår. Hon va helt knäpp. Så jag sa att Emilia kunde rida Dante, även fast det är jag som brukar rida honom. På lektionen så fick jag Hallona, min lilla älskling. Det gick faktiskt riktigt bra. Hon brukar ju kunna få lite damp ibland men hon var väldigt snäll. Sen på kvällen hände inget specielt.

Idag: Idag så har det inte hänt så mkt specielt. Blev asglad, fick veta två prov resultat. Fick A på industriella revolutionen o C på en fackuppsats =D Har fått A på nått prov tidigare men det här va det provet jag blev gladast för. Historia e inte min starka sida =P Sen på engelskan så skulle vi lämna in våra noveller. Sen fick vi en ny som vi skulle rätta o komma på ideer för att göra den bättre. Det e svårt men det blir nog bra hoppas jag.
Det e konfa läger den här helgen men jag orkade inte gå på det. Dom två tidigare lägrena har inte varit så roliga av olika anledningar så jag valde att skippa det här.
Får se vad jag ska hitta på resten av kvällen. Först käka sen nått annat haha =)

Tack för att ni står ut me mina hemskt långa blogginlägg

Pöss pöss =* <33


Vår snart?

Nu ska jag va snäll o blogga lite =)
Imorse så vaknade jag vid nio typ. Låg kvar i sängen ett litet tag, sen gick jag o duschade. Efter duschen så fixade jag håret o sminket o klädde på mig. Vid typ kvart i tolv gick jag till bussen. Kände mig lite dum mot min hund som kollade på mig me världens sötaste ögon. Så sjukt söt <3
Jag o Malin skulle till donken o käka. Sen när vi hade käkat så drog vi till centrum. Jag hittade ett par riktigt snygga shorts som jag vill ha, jag hittade 2 par shrots till men dom va inte riktigt lika snygga. Sen köpte jag en mascara som verkade rätt bra =)
När jag skulle hem sen så tog jag en buss som tog typ en halvtimme innan jag var hemma. Somnade nästan på bussen haha. Blev glatt välkommen hem av världens sötaste hund =) <3
Efter att jag har kommit hem så har jag dammsugit, käkat o suttit vad datorn.
Snart kommer mormor o morfar hit. Min morbror o hanns tjej kommer kanske oxå hit. Deras flyg var typ försenat så dom kommer hit lite senare än vad vi trodde. man dom kommer hit nån gång i alla fall.
Nu orkar jag inte blogga mer =P

Pöss pöss =* <33


RSS 2.0